in

Kylie Jenner bevalt van een gezond dochtertje waardoor ze eindelijk alle speculaties beëindigd.

Na 9 maanden haar zwangerschap geheim te hebben gehouden deelt Kylie Jenner in de nacht van 4 Februari een video waar ze haar zwangerschap laat zien. Na maanden niets van zich te laten horen op Instagram en Snapchat laat ze op Twitter weten dat haar eerste dochtertje op 1 februari geboren is. In de video laat ze zien wat het publiek allemaal heeft gemist, zoals de babyshower en hoe ze erachter kwam dat ze zwanger was. Ook krijgen we een inkijkje in de relatie van Kylie en haar vriend Travis Scott.

Na 10 jaar in de spotlights te hebben gestaan als jongste van de Kardashian – Jenner familie, laat ze weten dat ze met haar vrienden en familie van haar zwangerschap wou genieten.

Ook liet Kylie’s beste vriendin Jordyn Woods een bericht achter voor de baby;
‘‘when you’re 20 years old, you’re just figuring out your life. You don’t know what you want, you’re an indecisive teenager and you’re just becoming a young adult, and there was one thing that you’re mom knew for sure, and that was you.’’

Kylie en Travis:
Fans dachten voor een lange tijd dat Kylie en Travis niet meer samen waren, maar na de video te hebben gezien lijkt het alsof hij al die tijd gewoon bij haar was. Ook zien we in de video voor het eerst de familie van Travis, je ziet zijn moeder zelfs een traantje wegpinken. Ook krijgt Kylie een paar babynikes van Travis die ze daarna in de schoenenkast van hun dochtertje zet, die natuurlijk helemaal gevuld is. Aan het eind van de video hoor je de bevalling, je ziet geen beeld maar hoort het kleine meisje wel huilen.

In de video delen de Kardashians ook de eerste beelden van het pasgeboren kindje van Kim Kardashian en Kanye West; Chicago.

Na alle geruchten over de zwangerschap de wereld uit zijn beginnen fans weer met nieuwe theorieën over de baby naam. In de video zijn meerdere vlinders voorbij gekomen, ook hebben Kylie en Travis een vlinder tattoo gezet, dit zorgt voor veel reacties op twitter. Iedereen was ervan overtuigt dat hun kindje Butterfly zou heten, maar nee toch niet. Het kleine meisje heet Stormi Webster Scott.Regisseursduo Adil & Bilall hebben met de film ‘Patser’ Hollywood bereikt

De 89 jarige Baddie Winkle be ‘Stealing your man since 1928’