in

KPN Play – Online TV-kijken via Mobiel, Tablet & Chromecast #Wauw!

Het werd tijd dat er een dergelijke dienst beschikbaar gesteld zou worden door een provider. KPN is weer innovatief bezig geweest dames en heren!

Play is echter niet gebonden aan een regulier KPN mobile TV of internet abonnement. Deze app en dienst kan je namelijk ook afnemen als je een abonnement hebt bij een andere provider. Je kan Play zelfs inzetten als vervanger van een (duur) tv abonnement.
Overal en waar je maar wilt live tv kijken! Hoe verschrikkelijk hard is dat dan? Play van KPN is de alles-in-één streamingdienst waarmee iedereen live kan kijken naar de populairste 22 televisiezenders en HBO zenders, dat is met toegang tot ‘on demand’ films en series én on demand-content van HBO, Comedy Central, TLC, Discovery Channel, Xite en Nickelodeon.

Capture11
Na flink wat onderzoek is het duidelijk geworden dat vooral millennials behoefte hebben aan een dergelijke dienst. KPN speelt met Play in op het veranderende kijkgedrag: tv-kijken wordt steeds meer een persoonlijke online beleving. Daarom geeft Play je de vrijheid om te kijken wat je wilt, wanneer jij dat wilt, waar je ook bent. <<< Maandelijks opzegbaar. Live TV
Dit is echt het nieuwe ding en KPN sluit hiermee het jaar 2015 af met een keiharde power-move! Gewoon HBO op je telefoon…#Sprakeloos. Mis nooit meer een aflevering van bijvoorbeeld ‘The Game of Thrones’ als je onderweg bent. Er liggen namelijk altijd en overal spoilers op de loer die de spanning van je favoriete serie totaal kunnen verknallen.

On demand:
On demand bevat een verzameling films en series die je kunt bekijken, en On demand laat standaard zien wat er populair is.

Gemist:
In Gemist kun je een verzameling programma’s terugvinden die in de afgelopen 7 dagen zijn uitgezonden.

Wat kost Play:
Voor Play wordt normaal een abonnementstarief gerekend van € 14,99 per maand. Maar omdat Play nieuw is, is er nu een speciaal introductieaanbod: als je vóór 2016 voor Play kiest betaal je de eerste 11 maanden € 11,99. Na je gratis proefmaand, natuurlijk. En maandelijks opzegbaar, nice!

Petje af naar KPN! Dit is gewoon net zo groot als de aankondiging van 4G en misschien zelfs groter!Wat NIET te doen tijdens de kerstborrel dit jaar op kantoor

Finland geeft iedereen 800 euro per maand en schrapt uitkeringen