in

Koppel dat The Conjuring huis kocht zegt: It’s Definitely Still Haunted

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Om redenen die menig mens nooit zullen begrijpen, kochten Cory Heinzen en zijn vrouw Jennifer het huis dat The Conjuring inspireerde en ontdekten dat er zeker nog steeds vreemde dingen gebeuren.

Zoals jullie weten zijn Ed en Lorraine Warren ooit op onderzoek uitgegaan daar en werden gevraagd om de vreemde gebeurtenissen te onderzoeken. In een interview met USA Today zei Lorraine dat de dingen die daar gebeurden ‘zo ongelooflijk beangstigend’ waren dat het nog steeds moeilijk is voor haar om er over te praten.

Terwijl zijn vrouw en zoon hun huis in Maine aan het uitruimen waren, woonde Cory (de nieuwe eigenaar) alleen op de boerderij en begon hij zijn eigen onderzoek in het huis. Like WTF are you thinking bruh…. really?

Vervolgens heeft de nieuwsgierige man detectieapparatuur, opnameapparatuur en twaalf beveiligingssystemen in het huis opgezet en geïnstalleerd die 24/7 draaien. Oh my lord…

Cory Heinzen, die zelf ook paranormal investigator is, heeft naar eigen zeggen super griezelige gebeurtenissen meegemaakt waaronder zwarte mist die zich van de ene kamer naar de andere verplaatst, voetstappen, niet- identificeerbare stemmen, knalgeluiden en zelfs willekeurige lichtflitsen. < Fucking hell.... nee man.

We’ve had lights flashing in rooms, and when I say lights flashing in rooms, it’s rooms that don’t have light in there to begin with.
When something takes a painting that’s on the wall and not only knocks it down, but it actually knocks it down at an angle that it lands on something and it’s all upright, it’s really difficult to debunk it.

Er wordt gezegd dat Cory een deal heeft gesloten met “the Travel Channel” om een documentaire over het bovennatuurlijke huis te produceren en hij hoopt ook in november rondleidingen op de boerderij te kunnen geven zonder winstoogmerk. Gratis dus…

Hey man, veel succes daar ik zet persoonlijk GEEN VOET in dat huis….. opzouten!De trailer voor Breaking Bad film “EL Camino” is hier!

Update: Burgemeester na dodelijk voorval speeltuin – ‘Bijzonder ernstig incident met enorme impact’