in

Kom: Laten we even lekker “speculeren” nu over Marianne seizoen 2

Dit artikel bevat geen spoilers over het eerste seizoen, so don’t worrie!

Ben je een fan van wakker blijven ‘s nachts en jezelf kwellen met gruwelijke horror beelden? En verwelkom je nachtmerries met gemak wanneer je eindelijk in slaap valt? Zo ja, dan is Marianne op dit moment de serie voor jou!

OUTBRAIN_VIDEO_AD

Marianne is niet alleen een duivelse heks maar ook oprecht een super smerig mens om het maar zo eventjes te zeggen. Van roeren met een mes in haar bek tot bloedens aan toe en zichzelf onder pissen waar iedereen bijstaat. Je krijgt het allemaal te zien in die show. Like WTF am i looking at over here…

Nadat Netflix het Franse horrorserie op vrijdag 13 september had gedropt, echt een goede en juiste keuze geweest, en veel kijkers alle acht afleveringen hadden gebinged met Emma die bijna psychotisch werd van de drank en haar gevecht tegen demonische krachten, waren wij toch benieuwd naar seizoen 2.

FYI: Er is dus helemaal NIKS bekend nog over seizoen 2 maar we kunnen lekker gaan speculeren en daarna zien of het allemaal uitkomt. Goed idee toch? Netflix moet gewoon HEEL snel gaan snappen dat we een tweede seizoen nodig hebben! Like we need it…. right now!

Zonder toegang tot Netflix-kijkcijfers, is het moeilijk te zeggen hoe waarschijnlijk een tweede seizoen zou kunnen zijn, maar de Franse export lijkt te resoneren met fans en critici online. En dat is natuurlijk een HEEL goed teken.

Ervan uitgaande dat Marianne de komende maand of zo wordt verlengd met een definitieve groen licht van Netlfix, stellen we ons voor dat een tweede seizoen tegen het einde van 2020 zou kunnen binnenvliegen, misschien op een andere vrijdag de 13e.

Als dat zo is, dan zijn de enige twee opties maart of november van 2020, en wij zetten ons geld nu op november, direct na Halloween. Wat jij nu?Ladies: Nieuwe trend op Tattoo-gebied, een Tatoeage in je oor

Kijken: Vrouw laat giftige spinnen over gezicht lopen om te “relaxen”