in

Kleine hustler (10 jaar) verveelt zich en is daarom een “klusbedrijf” begonnen voor klusjes thuis

Ik weet nog dat ik 10 jaar oud was en allerlei manieren aan het bedenken was om wat centen te verdienen die ik weer kon bossen voor zakjes snoep, een patatje of extra geld voor het buitenbad.

We hadden een geniale hustle verzonnen met een paar jongens van de galerij. We gingen alle huizen af in de flat en onze diensten aanbieden als glazenwassers. Voor 2 gulden gingen wij toen aan de slag voor je. En we pakten buit hoor! Soms wel 10 tot 20 gulden per dag. Wat een geld voor een kind van 10.

Deze jongeman heeft dus een hustle gevonden waar hij dus uit huis voor hoeft. Hij vraagt daartegen ook niet zo heel veel geld voor een “klusje”.

Check zijn schattige prijslijstje hieronder:

Misschien een leuk idee voor thuis waar jij je eigen koters, neefjes of nichtjes kan aanleren dat werken goed is, en geld kan opleveren waar je achteraf weer leuke dingetjes mee kan doen.

Stofzuigen voor 10 cent? Waarom niet…. be my guest. Zo kunnen mama en papa ook even wat tijd voor zichzelf vrijmaken. Toch?Bij Zara kan je nu Playstation sneakers halen en ze kosten geen drol

Ooit een 2 meter lange/ hoge maanvis gezien?