in

Kijken: kinderen overleven sprong uit brandende flat

Held van 10 jaar redt familie

Twee kinderen uit Grenoble, zuidoost-Frankrijk, zijn op heldhaftige wijze gered uit hun brandende flat. Ze sprongen uit hun raam, vanaf de derde verdieping. Beneden stonden buurtbewoners om de kinderen op te vangen.

De brand ontstond gistermiddag in een hoog flatgebouw in Grenoble. Twee kinderen verschenen daarna bij het raam van de woning. Op de beelden is te zien hoe uit datzelfde raam grote dikke zwarte rookwolken opstijgen, terwijl de vlammen van het balkon ernaast slaan.

De beelden verspreidden zich razendsnel over het internet.

“Ik deed mijn raam open en zag het appartement in brand staan”, vertelde overbuurvrouw Souhaila Saidi, die haar telefoon pakte en de redding filmde.

Het oudste kind was slechts tien jaar. Hij pakte het jongste kind vast en hing hem uit het raam. Hij hield hem vast aan zijn kleren en liet hem na enkele seconden vallen, waarna het jongetje een duikeling maakte van een enkele tientallen meters.

Bekijk de beelden (swipe) hieronder: (vergeet ons niet te volgen op Instagram)Stalker/ aanrander actief in Zuid-Oost: dames doen verhaal via social media

Kijken: President Trump over Ghislaine Maxwell – “Ik wens haar het beste toe”