in

Kim & Kanye: Zeg hallo tegen onze zoontje ‘Saint West’!!

http---prod.static9.net.au-_-media-Network-Images-yeezussaintwets

Kim K en Kanye West hebben de naam van hun zoontje bekendgemaakt. Het jongetje dat zaterdag ter wereld kwam, heet Saint.

Of hun babyboy ook een tweede naam heeft, is niet bekend. Wel hebben de trotse ouders bekendgemaakt dat Saint bij de geboorte ruim 3,6 kilo woog.
De geboorte van de baby is niet zonder complicaties verlopen. Kim had last van een vastzittende placenta, melden ingewijden. De realityster en vrouw van Kanye West zou de geboorte van Saint ‘de meest pijnvolle ervaring ooit’ hebben genoemd.
Vanwege de complicaties zou de bevalling lang hebben geduurd. Artsen zijn naar verluidt twee uur bezig geweest met de problemen met de placenta. Ook na de geboorte van dochter North in juni 2013 bleef de nageboorte in Kim’s baarmoeder vastzitten.

Het ziekenhuis waar Kim in verbleef kon haar niet naar huis laten gaan totdat de naam van de baby op de geboorteakte stond. Ouders hebben precies 5 dagen de tijd om dat voor elkaar te boksen. Maar goed… de naam valt in ieder geval weer slecht bij de trollers. De meest grappig memes komen weer tevoorschijn…Quiz: Hoe goed ken jij deze woorden van Geordie Shore?

THE SUB van Heineken is het ultieme kerstcadeau!