in

Kim K. en Kanye West hebben een draagmoeder gehuurdVolgens TMZ, die geïnformeerd is door bronnen, hebben Kim K. en haar man Kanye West een draagmoeder gehuurd.

Kim heeft aandoening genaamd ‘placenta accreta’ waardoor een volgende zwangerschap gevaarlijk kan zijn voor zowel baby als moeder. Kim en Kanye hebben een draagmoeder gevonden via een agentschap en zijn akkoord gegaan om het volgende te betalen aan de draagmoeder en de agentschap:

$45,000 dollar, verspreid over 10 maanden, $4500 per maand.
Als het een tweeling is, $5k voor elk kind.
Als de draagmoeder haar baarmoeder moet laten verwijderen ivm complicaties krijgt ze $4k.
De agentschap krijgt $68,850

De draagmoeder mag tijdens de zwangerschap niet roken, drinken of drugs gebruiken. Ze is er ook mee akkoord gegaan om seksuele activiteiten te beperken tot de implantatie van het embryo en zelfs 3 weken daarvoor geen gemeenschap te hebben. In overleg met Kanye en Kim is ze er ook mee akkoord gegaan om niet meer in bubbelbaden te gaan of in een sauna, om de kattenbak te verschonen, haar haren te verven, meer dan 1 soort cafeïne houdende drank op 1 dag te drinken en om rauwe vis te eten.

De overeenkomst verzekert Kanye en Kim van de wettelijke en ouderlijke verantwoordelijkheden.Nieuwe update Snapchat is een uitgekomen droom update voor elke stalker

Flakka gebruikster is een zombie geworden, kauwt aan haar eigen arm in Amsterdam (beelden)