in

Kijken: zo haal je een drone van de politie neer met z’n allen

Tijdens een protest in Chili (2019) hebben mensen een politiedrone uit de lucht “geschoten” met groene lazer pennen. Erg “belangrijke” informatie gezien we langzaam in een politiestaat vervallen met z’n allen en de kans op een burgeroorlog ineens erg aannemelijk lijkt.

Uhum….. yes.

Volgens velen en verschillende complottheorieën gaat de HELE wereld de verdoemenis in en is het coronavirus alleen een dekmantel voor een veel grotere dubieuze N.W.O agenda ?. Als dat het geval is komen wij daar toch pas achter als het al veel te laat is en het kwaad al geschied is.

Check ook: Winactie – caption deze foto en win een Gameboy emulator met 400 retro games

Dus ja, mochten we het ooit op moeten nemen tegen bijvoorbeeld Skynet A.I. drones die de wereldbevolking willen uitdunnen middels 5G straling ofzo…. dan weten we iig hoe we die verrekte klote dingen uit de lucht moeten schieten.

De Franse politie gebruikt bijvoorbeeld DJI-drones in steden zoals Nice om bewoners te informeren over coronavirus lockdown maatregelen.

Je kan die lazerpennen trouwens heel goedkoop inkopen via Wish of Aliexpress. Check het geheel hieronder:Kijken: man betreedt apen-verblijf voor selfie en wordt verkracht door een gorilla

Dinsdagavond start Vodafone met uitrol van 5G-netwerk in Nederland