in

Kijken: zo gaat het nu met “het is mijn leven & hier zit geen zand”-meisje

In 2009 ging Mina (23) viraal met een brutaal filmpje. Jeroen Holtrop gaat bij haar langs in Delft en kijkt hoe het met haar is.

Tijdens het interview vertelt ze het echte verhaal van hoe het toen is gegaan. Ze vertelt ook dat haar vaders inmiddels is overleden en dat ze haar moeder nooit heeft leren kennen.

Daarnaast heeft ze een nieuwe instagram account aangemaakt waarmee ze een start wilt geven aan haar carrière als vlogger en influencer.

Jullie hebben waarschijnlijk mijn instagram gevonden via mijn interview die ik gehad heb met de Telegraaf, ik heb deze nieuwe Instagram aangemaakt zodat ik een begin kan maken aan mijn carrière, ik heb jaren lang gestruggelt met onzekerheden door het filmpje (waar ik nu gelukkig om kan lachen) maar dit heeft mij alleen sterker gemaakt, ik zal niet stoppen. Ik doe dit voor mij en mijn zoontje. I love you ❤️

FYI: wij geven de aankomende tijd gratis Retro handheld Gameboys consoles met 400 spelletjes weg aan mensen die: commentaar plaatsten bij onze artikelen op social media, de posts liken, delen of mensen taggen onder onze berichten op Facebook en Instagram. Volg ons op Instagram voor meer info.Tiger Kings Carole “That B*tch” Baskin neemt dierentuin Joe Exotic over door uitspraak rechter

Kijken: Kolonel Veira – behoren adult shops tot essentiële diensten? “#HELPJEZELF!”