in

Kijken: we worden al vanaf onze geboorte geprogrammeerd

Als je een idee of suggestie leuk vindt, sta je jezelf toe om het als mogelijk te achten of de moeite waard om serieus over na te denken. Dit is de definitie van “entertain(ment)”.

Dit artikel bestaat uit de hersenspinsels van een grote Hollywood stuntman die wakker werd (woke is) en samen met een andere collega uitlegt hoe wij al jaren worden gemanipuleerd om bepaalde richtingen op te denken die weer gunstig zijn voor andere ontzettend machtige “partijen”.

Zo zegt hij het volgende:

Waar komt de naam “Hollywood” vandaan? De Holly tree (Ilex aquifolium) is één van de heilige bomen in Wicca / Witchcraft en was van oudsher een favoriete boom van de oude druïden. De verhalen over hekserij en het satanistisch occulte in Hollywood hebben wij zo naderhand allemaal wel eens voorbij zien komen.

Hollywood gebruikt daarnaast al jaren je TV om je te manipuleren. Daarom heet het ook een television (Tel a vision) met verschillende “channels” kanalen waarmee ze verschillende boodschappen kunnen verkondigen. Het wordt gebruikt om je mening te sturen en je op een bepaalde manier over iets te laten denken. Ze werken ook al jaren samen met o.a. de CIA hiervoor…

De documentaire “Out Of The Shadows” laat zien hoe de reguliere media en Hollywood de massa manipuleren en beheersen door propaganda door hun inhoud te mixen en verspreiden.Kijken: in Spanje wordt je de tering in geslagen door de politie nu als je dom doet op straat

Kijken: ijssalon in Amsterdam verkoopt mondkapjes in plaats van ijsjes