in

Kijken: wat cannabis doet voor deze man met een neurologische stoornis

Als iemand zegt dat ‘Cannabis geen medicijn kan zijn’, laat diegene deze video zien! Met je eigen ogen kun je zien hoe snel slechts een paar trekjes deze man helpen om te gaan met een slopende gezondheidstoestand.

Een jaar geleden werd deze man gediagnosticeerd met een relatief onbekende aandoening genaamd FND (functionele neurologische / bewegingsstoornis) en nu een verdere diagnose van dystonie. Voor de diagnose was hij een fitte, actieve en gezonde liefhebber van het buitenleven; een hardwerkende familieman met drie volwassen kinderen.

Hij bracht 3 afzonderlijke keren 5-7 dagen door in het ziekenhuis met artsen die probeerden zijn lichaam te kalmeren en de snelheid van aanvallen, soms 15 gewelddadige epileptische aanvallen per dag te verminderen! Normale medicijnen werkten niet bij de man en na een paar weken moest hij ermee stoppen vanwege bijwerkingen. Hij bevond zich in een donkere plaats en voelde zich suïcidaal.

Het echtpaar was zich bewust van de voordelen van cannabis, had het in het verleden af ​​en toe gerookt, maar worstelde met de wettelijke ethiek van het geheel. Ze zagen uiteindelijk geen keus en begonnen met een milde soort om te zien welke effecten het zou hebben. Het resultaat hiervan is hieronder te bekijken:
Het echtpaar verklaard zelf het volgend over het geheel: “It is not a cure and should not be viewed as such but the benefits for pain relief are clear to see plus helping relieve nausea, and allows more cognitive function and dramatically reduces seizures and body movements.”

Wiet en het kweken ervan moet in Nederland maar een keer gelegaliseerd worden. Het zal meer mensen helpen dan kwaad doen! Like & share dit artikel als je het daarmee eens bent!

P.s: Ben je hier beland via de infinite scroll van onze website dan werkt dit filmpje waarschijnlijk niet. Ga terug naar de voorpagina of klik dit artikel direct aan.Lekker: stap met een goed been het bed uit met deze “koffiewekker”

Kijken: inbrekers roken rustig een jointje tijdens inbraak in Amsterdam