in

Kijken: Vrouwen kunnen ook een goed pornosnorretje laten staan hoor

Scheermesmerk Billie heeft zijn nieuwste campagne voor Movember gelanceerd en viert het feit dat “vrouwen ook snorren hebben”.
Super feestelijke happening… haha.

Movember is een jaarlijks evenement dat in november plaatsvindt om mensen bewust te maken van verschillende problemen waar mannen mee te kampen hebben, waaronder prostaatkanker, zaadbalkanker, geestelijke gezondheid en zelfmoord.

Hoewel Billie’s belangrijkste demografie vrouwen is, profiteert het merk van de maand om fondsen te werven voor de gezondheidsorganisatie voor mannen, de Movember Foundation, terwijl het ook de boodschap verspreidt dat vrouwen zich niet moeten schamen voor hun gezichtshaar.

In een advertentie op het YouTube-kanaal van Billie tonen verschillende modellen hun gezichtshaar met details over de vele fratsen die vrouwen ondergaan om het te verwijderen of te verbergen, waaronder harsen, scheren en bleken.

“Ons haar heeft een zeer belangrijke aankondiging te maken,” zeggen de modellen. “Vrouwen hebben ook snorren.”Kijken: The Irishman – Al Pacino Face Off met Stephen Graham is best wel Epic

Vrouwen voelen zich meer aangetrokken tot mannen die psychopaat zijn, volgens nieuwe studie