in

Kijken: volgens Kanye wilde Kim K. hem op laten sluiten na huilpartij over dochter tijdens eerste rally

Kanye lijkt weer helemaal overhoop te liggen met alles in iedereen in zijn buurt, en aan zijn uitbarstingen te zien op Twitter, ook voornamelijk met zichzelf.

Hij ging de afgelopen 24 uur weer helemaal tekeer op Twitter. Daarbij viel hij zijn schoonmoeder, Kris Jenner, digitaal aan. Hij Tweette ook dat de schokkende film “Get Out” over hem ging en zijn leven met de Kardashians. Hij Tweette ook dat zijn vrouw onderweg was naar hem met een dokter om hem verplicht op te laten nemen na zijn eerste rally en run voor het presidentschap van Amerika.

via GIPHY

Het lijkt wel of hij zijn medicatie is vergeten in te nemen of is gewoon ontzettend gefrustreerd met zijn eigen algehele situatie. Maar om zo de vuile was buiten te hangen over een hele reeks aan privézaken is een beetje not done.

Wat wel duidelijk is, is dat Kanye zijn geestelijke toestand elk jaar lijkt te verslechteren. De redenen daarvoor zijn vooralsnog onbekend. Sommige mensen kunnen de druk gewoon niet aan van zoveel bekendheid, lof en status.

Check alle details van zijn volledige rant in het onderstaande filmpje:Ghislaine Maxwell is bang dat ze wordt vermoord

Te kieskeurig bij het uitzoeken van films? Netflix introduceert de ‘shuffle’ knop