in

Kijken: Vader mishandelt Kleuterleidster voor het Verstikken van Dochtertje met Schort

Een kleuterleidster kreeg eventjes een paar HELE rake tikken van een vader nadat ze zijn jonge dochter met een schort had gesmoord en haar heftig door elkaar had geschud.

In de ochtend van 20 november liet meneer Li zijn dochtertje achter in de Qinghuamiao Kindergarten, gelegen in Loudi in de centrale provincie Hunan in China.

Li zei dat zijn dochter die ochtend een slecht humeur had, dus keek hij buiten de klas mee op de CCTV-monitor in het klaslokaal voor het geval hij haar persoonlijk wat meer moest komen troosten in de klas.

Echter, na het observeren van haar klas via de CCTV-monitor van de school, snelde de vader binnen om de mishandeling een halt toe te roepen en de vrouw een koekje van eigen deed te geven.

Bekijk het geheel in de onderstaande video, let wel op dat het schokkend beeldmateriaal betreft:

Mr Li verklaarde het volgende over het geheel:

She refused to apologise. She didn’t care about losing her job. Her attitude, and the attitude of her family, was vile, and I cannot accept that. I accept the consequences of my own actions, but this child-abusing teacher must be arrested too.

Na het incident heeft de kleuterschool mevrouw Hu ontslagen en hebben de lokale autoriteiten haar gedurende 12 dagen gevangengezet en haar een boete van 500 RMB (65 euro) geven voor de mishandelinig. Er wordt ook verwacht dat ze van het onderwijsbureau nog een straf opgelegd krijgt, met de mogelijkheid van een levenslang onderwijsverbod.

De heer Li werd een week gevangen gezet en kreeg een boete van 200 RMB (25 euro).

Heeft de vader juist gehandeld door de vrouw eventjes alle hoeken van het klaslokaal te laten zien? Laat het aan ons weten via social media.Kijken: Alberto Stegeman laat pedofiel oppakken | Undercover in Nederland

Kijken: Kim Kardashian eet haar M&M’s op een hele aparte manier