in

Kijken: Tony Hawk Pro Skater 1 & 2 Remaster Aankondigings-Trailer is hier!!!

De videogame die de skateboard-wereld heeft getransformeerd is terug! De enige echte ‘birdman’ Tony Hawk heeft handen ineengeslagen met Vicarious Visions, de studio die o.a. Crash Bandicoot nieuw leven inblies. Samen brengen zij de eerste twee games van het Tony Hawk-franchise, Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2, opnieuw uit.

Om spelers de best mogelijke gameplay-ervaringen te bieden levert Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 alle originele levels, pro-skaters en old-school tricks waar fans al van smulden tijdens de jaren ‘90 en begin 21 eeuw. Deze zijn aangevuld met nieuwe en opnieuw vormgegeven levels. De remaster bevat ook blockbuster-songs van de originele franchise, inclusief Superman van Goldfinger. Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 verschijnt op 4 september 2020, gebundeld als één pakket, voor PlayStation 4, Xbox One en pc via het Epic-platform.

“De originele Tony Hawk’s Pro Skater-serie speelde een grote rol in de evolutie van moderne skateboarding-tricks en inspireerde vele pro-skaters die vandaag beroemd en geliefd zijn” aldus Tony Hawk. “Ik vind het geweldig om, naast bestaande fans, een nieuwe generatie skateboarders en gamers te inspireren de sport nog verder te laten groeien.”

Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 bevat ook populaire elementen uit andere delen van het franchise, inclusief revert, lip tricks, wall plants en originele multiplayer game-modes, zowel online als splitscreen.

Create A Park

Ook Create-A-Park en Create-A-Skater keren terug. De Create-A-Park-mode biedt dit keer toegang tot een uitgebreide editor die nieuwe aanpassingen mogelijk maakt. Spelers kunnen hun skate-parks online delen met vrienden en het is mogelijk om skaters aan te kleden met vele aanpassingsopties. Daarnaast kunnen fans hun favoriete skaters selecteren uit het complete aanbod van originele pro-talenten, inclusief Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero, Geoff Rowley, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Chad Muska, Eric Koston, Rodney Mullen, Rune Glifberg, Kareem Campbell, Jamie Thomas en Bob Burnquist. De remasters bieden meer doelen en uitdagingen om de gameplay nog interessanter te maken.

“Dat we de kans kregen om de twee originele games terug te brengen die niet alleen grote impact maakten op de wereld van gaming maar ook op het hele sport-genre, is een prachtige ervaring geweest voor ons team. We hebben samen erg hard gewerkt aan de serie”, aldus Jen Oneal, studiohoofd bij Vicarious Visions. “We brengen de bekende elementen die iedereen kent uit de originele games samen en mixen die met verbeterde en creatieve tools van nu. We zijn ervan overtuigd dat dit de ultieme Tony Hawk’s Pro Skater-ervaring is waar spelers om hebben gevraagd.”

Voor fans is het vanaf vandaag mogelijk om een pre-order te plaatsen voor Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2 op PlayStation, Xbox of PC. Daarbij krijgen ze voorafgaand aan de officiële lancering al toegang tot de Warehouse-demo, die op een latere datum als download beschikbaar wordt. Informatie over Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2, inclusief plaatselijke verkoopadviesprijzen, is te vinden op www.tonyhawkthegame.com.Nieuwste iPhone-update installeert COVID-19 track & tracing programma op je tel

Kijken: Netflix heeft de trailer voor de serie “Ju-On: Origins (The Grudge)” gedropt