in

Kijken: TikTokers kunnen de NSFW-openingsscène van Netflix film “LOVE” niet aan

Een relatief onbekende film is binnen enkele dagen viraal gegaan dankzij TikTokers, die de openingsscène voor het eerst (en waarschijnlijk de laatste keer) bekeken hebben.

Ondanks dat hij in 2015 werd uitgebracht, krijgt de Franse film: LOVE nog maar net mainstream bekendheid vanwege zijn grafische seksscènes.

Waarom? Omdat een heleboel TikTokers hebben ontdekt hoe grafisch ze echt zijn en naar sociale media zijn gegaan om hun geschokte / ontstellende / gewoon verwarde reacties te delen tijdens het kijken naar de film, met name de openingsscène. Absoluut niks gewend blijkbaar….

Je kan de trailer van “LOVE” hieronder bekijken:

Waar gaat deze film nou precies over?

De ochtend van 1 januari rinkelt een telefoon. Murphy, een jongeman van 25 jaar, wordt wakker omringd door zijn jonge vrouw en 3-jarig kind. Hij beluistert zijn antwoordapparaat.

In het bericht vraagt de moeder van Electra hem ongerust of hij niets meer heeft gehoord van haar lang verdwenen dochter. Ze vreest dat zij een ernstig ongeval heeft gehad.

In de loop van een lange, grijze dag, bevindt Murphy zich alleen in zijn appartement en mijmert over zijn grootste, twee jaar durende liefdesverhaal met Electra: een passionele verliefdheid die allerlei beloftes, spelletjes en excessen inhield en plots werd onderbroken toen het meisje, na een relatie met drie te hebben geprobeerd, zwanger van hem werd.

Check hieronder hoe het viral is gegaan op TikTok:

@karlea_abbigayle

Ummmm? ##fyp do this alone if you gone do it?

♬ original sound – bella_ashey

@thekidsmitty

Reply to @pr33ttyluuh._joy DO NOT WATCH THIS. TOOK IT TOO FAR OMG

♬ original sound – bella_ashey

@bambi.by

Reply to @the_window_in_you_house ???

♬ original sound – bella_ashey

@laura2002m1

How is this on Netflix!!! I’m scared ##SNOOZZZAPALOOZA ##RainforestFacts ##BrowFitness ##fyp ##foryou

♬ original sound – bella_asheyNa lachgas een nieuw probleem met jongeren: Purple Lean drankjes

De Hidden Hills mansion van The Weeknd staat te koop