in

Kijken: tiener komt echt lelijk vast te zitten in babyschommel tijdens het opnemen van TikTok filmpje

Credit: YouTube/ SWNS

Een tiener moest door brandweerlieden worden gered nadat ze vast kwam te zitten in een babyschommel tijdens het filmen van een TikTok-video.

Layani Maclean was op zondag 12 juli in een park in Faringdon, Oxfordshire, terwijl zij en haar vrienden een clip filmden voor de virale video-app.

De meisjes wisselden steeds van beurt met de schommel maar toen de 14-jarige Layani plotseling vast kwam te zitten en er helemaal niet meer uit kon komen, moest ze dus gered worden door de brandweer. Sta je dan in je veel te korte broekje met 3 volwassen mannen die iets van je reet proberen te trekken … le lek.

Gelukkig is het hele incident op camera vastgelegd, dus je kunt het hieronder bekijken en lekker gieren terwijl je kijkt:

De moeder van Layani had het volgende te zeggen over het geheel:

It was a really bizarre situation to walk into. When my neighbour called to tell me I just started laughing, but when I arrived it was clear it was a bit more serious than I initially thought.

My daughter was really embarrassed when we had to call the fire fighters, but when they arrived they were amazing.

They did a great job, whilst cracking all the possible swing jokes they could think of.

This definitely wasn’t the first job they’d been to like that and they assured both me and my daughter that it wouldn’t be their last.

We’re in the middle of baking them a cake now to say thank you.

Het is niet verwonderlijk dat de meisjes van het hele ding een behoorlijk hilarische TikTok video hebben kunnen maken, hoewel iets ons vertelt dat het zeker niet het soort video was dat ze in gedachten hadden.

Hier valt dus een les te leren: schommels voor kinderen zijn voor kinderen, niet voor tieners of TikTok!Keihard: vrouwelijke rapster over wereldproblematiek

WTF: Skittles hebben allemaal dezelfde smaak