in

Kijken: Snackbar medewerker Edsel stuurt overvaller naar z’n Moer

Den Haag – Dinsdagavond heeft er een mislukte overval plaatsgevonden op een snackbar aan de Erasmusweg in de Moerwijk. De overvaller werd naar z’n moer gestuurd door de aanwezige medewerker.

Rond de klok van tien kwam de melding bij de politie binnen. Direct gingen tientallen agenten in steek- en kogelwerende vesten ter plaatse. De jonge dader van ongeveer 18 jaar oud is gevlucht op de fiets nadat hij werd bekogeld met een flesje saus….

De snackbar plaatste de volgende video met de onderstaande caption op Facebook:

Vanavond is dit gebeurt tijdens het afsluiten.. Waar gaat het heen?! Ook al is het altijd heel erg druk bij ons liggen er maar heel weinig contanten meer dan 70% wordt er tegenwoordig GEPIND! Wij zijn TROTS op onze HELD EDSEL die ons hiervoor speciaal al jaren helpt bij het afsluiten!! En wat een HELD! Welke lafaard doet dit terwijl wij ons de hele dag uit de naad werken om voor al onze klanten lekkere Dikke Kees hamburgers en patatjes te bakken?!?! We hebben nog betere beelden etc. ,omdat wij hele goede digitale camera’s hebben die heeft de politie nu!! #edseliseenheld Gemeente Den Haag denk aan onze wijk Moerwijk!! Laat Richard de Mos afmaken waar hij aan was begonnen voor onze wijk Escamp Moerwijk de rest van de gemeenteraad vergeet ons!

Ladies: Je kunt nu ‘Virginity-pillen’ kopen om het te Faken op je Huwelijksnacht

Kijken: Helemaal alleen op de wereld dobberen met deze luxe Villa op Zee