in

Kijken: sinds wanneer is het oké om meisjes in elkaar te rammelen?

Sinds wanneer is het oké om meisjes op deze manier in elkaar te rammelen en eromheen staan te filmen en te lachen als een stel idioten?

Je ziet steeds vaker dat jongens en meisjes met elkaar op de vuist gaan.

Je weet natuurlijk nooit wat er vooraf aan dit filmpje gebeurd is maar geweld is nooit een oplossing! Een vrouw plaatste deze video op social-media met de volgende caption:

Kijk die held die een meisje moet aframmen!!! Waar gaat deze tijd heen??? Praktijkschool eindhoven (woensel)

Wat vinden jullie? Is er ook maar een enkele reden dat dit soort gedrag rechtvaardigen mag? Er zijn namelijk ouders die aan hun kinderen leren, ongeacht de situatie, als je geslagen wordt door iemand, jongen of meisje, moet je terugslaan en hard ook.

Dit is één van de comments op dit filmpje:

Dit meisje begon als eerste te slaan. Maar het is toch wel erg dreigend wat de jongen vooraf doet? Ze voelde het natuurlijk aankomen en dan is de eerste klap een daalder waard? Ik heb altijd meegekregen dat het nooit maar dan ook nooit oké is om een dame te slaan, ook niet als ze als eerst uithaalt naar jou omdat er simpelweg geen eer uit te behalen is… punt.

Wij zijn oprecht benieuwd naar jullie mening! Het gaat hier om tieners. Wat leren jullie aan jullie zonen en dochters om te doen in een dergelijke situatie als wat zich hier afspeelt? Laat weten via social media…

Bekijk het filmpje hieronder:Kijken: stripper valt van 5 meter naar beneden, breekt kaak, gaat door met Twerken

Ridouan Taghi zou betaald hebben voor ontsnapping uit Vught