in

Kijken: Opnieuw actie tegen Kick Out Zwarte Piet – “Hij moet ze gewoon ergens in het bos neerzetten”

Hij stond vorig jaar vooraan bij de rellen en protesten tegen Kick Out Zwarte Piet bij de Sinterklaas intocht in Eindhoven.

Jan Dielissen, gaat ook dit jaar naar de intocht om te protesteren tegen de anti- Zwarte Piet activisten. Verkleed als Zwarte Piet. Hij hoopt dat het niet, zoals vorig jaar, uitloopt op rellen. Maar denkt wel dat het weer uit de hand loopt.

“Hij moet ze gewoon ergens in een bos neerzetten”, zegt Jan verder. Hij verspreekt zich hier een klein bietje vanuit zijn onderbuik maar weet het nog net te corrigeren. Soort van … SMFH.

Inmiddels is de hele wereld zich aan het bemoeien met dit onderwerp. Zelfs Kim Kardashian, Trey Songz, The Game en Waka Flocka Flame hebben gereageerd op het geheel. Kim. K zegt dat ze ervan heeft gehoord en het maar een gek iets vindt. Trey Songz zegt dat hij veel DM’s heeft gekregen: “Getting a lot of dms about this. Straight bullshit”, en The Game gaat kijken hoe hij kan helpen. De reactie van Waka Flocka kunnen jullie hieronder lezen.Vechtscheiding: Alimentatie langs brengen elke maand alsof ze een prijs heeft gewonnen

WTF: Warner dumpt label Ali B na wangedrag Boef???