in

Kijken: oma schopt man na weigeren afstand houden en krijgt zak potgrond tegen haar hoofd

RIJSBERGEN – Heftig tafereel in een Rijsbergse supermarkt: een man die zich niks aantrekt van veiligheidsmaatregelen gooit een zak potgrond op een oudere vrouw die hem op zijn gedrag had aangesproken. “Hij komt er nooit meer in”, verzekert een woedende Plus-eigenaar Cees van Eekelen.

Een schandalige situatie en de eigenaar van de Plus heeft ook nog een appeltje te schillen met een aantal medewerkers die niet hebben ingegrepen.

De man van de oma verklaard dat zijn vrouw wel wat kan hebben en een harde tante is maar dat dit toch wel iets met haar doet. Ze zit momenteel thuis onder de blauwe plekken.

“Ik stond af te rekenen en die man liep steeds achter mij langs. Ik vroeg hem of hij alsjeblieft afstand wilde houden en hij begon te schelden. Toen ging bij mij een knop om en heb ik hem een schop onder z’n kont gegeven. In een flits draaide hij zich om, gooide hij de zak tuinaarde en lag ik op de grond.” De vrouw kwam zelf weer overeind. “Ik heb m’n boodschappen ingepakt en ben naar huis gegaan.”

De vrouw haar belager niet. “Zijn vrouw was erbij. Ik neem tenminste aan dat het zijn vrouw was. Die zei nog iets van: ‘Doe nou niet’.”

Wat vinden jullie van het geheel? Laat het aan ons weten via social media.Corona: 112 nieuwe patiënten overleden, 1172 nieuwe patiënten, in totaal 8603 positief geteste personen

Kijken: Kourtney krijgt een paar bitchslaps van haar zus Kim