in

Kijken: Nieuw filmpje met politiegeweld gaat wederom viral op Facebook

Wat er vooraf aan dit filmpje gebeurd is, is voor ons vooralsnog onbekend. Het is ook onbekend waarom de politie al deze kinderen aan het wegsturen is op een dreigende manier.

Wel zie je dat een meisje met groen haar geslagen wordt nadat er uitgehaald wordt door de agent naar de persoon die achter het meisjes staat. De agent sommeert aan de meiden om te vertrekken maar een van de tieners reageert met: “Hou je kk bek“.

Daarna begint de agent uit te halen met zijn wapenstok. Veel mensen vinden dit onacceptabel gedrag van de agent die vervolgens aangevlogen wordt met een paraplu door degene wie hij eerder had geknuppeld. Ze bestempelen het als kindermishandeling en zinloos geweld.

Wat vinden jullie? Is een scheldwoord naar je hoofd geslingerd krijgen reden genoeg om vervolgens kei en keihard uit te halen met je wapenstok? Laat het aan ons weten via social media.Als iemand meer informatie heeft over de toedracht van dit incident en waarom de politie überhaupt moest optreden daar dan kan je een mailtje sturen naar: fakkanl@gmail.comDeze “chimaera” kat is één van de meest bijzondere katten die je ooit gaat zien

Kijken: Ouders geven dochtertje een banaan voor kerst om haar reactie te peilen