in

Kijken: Netflix dropt trailer van “Project Power” starring Jamie Foxx

Wat zou je riskeren voor vijf minuten pure superkrachten? Een hoop mensen zouden meteen zwichten en hun leven op het spel zetten hiervoor….

In de straten van New Orleans begint het woord zich te verspreiden over een mysterieuze nieuwe pil die superkrachten ontgrendelt die uniek zijn voor elke gebruiker.

The catch: je weet niet wat er precies zal gebeuren totdat je het inneemt. Terwijl sommigen een kogelvrije huid, onzichtbaarheid en of andere superkracht ontwikkelen, vertonen anderen een dodelijkere reactie.

Wanneer er door de pil de misdaad in de stad tot gevaarlijke niveaus laat escaleren, werkt een lokale agent (Joseph Gordon-Levitt) samen met een dealer (Dominique Fishback) en een voormalige soldaat gevoed door een geheime vendetta (Jamie Foxx) om macht te bestrijden met macht en om de groep die verantwoordelijk is voor het maken ervan op te sporen en te stoppen.

14 augustus op Netflix. Check de keiharde trailer de film “Project Power” hieronder:Kijken: Oud maar GOUD – Grote Mond VS Portier (ex wereldkampioen kickboksen)

LMFAO: kroegeigenaar is irritante klanten spuugzat en spant schrikdraad aan de bar