in

Kijken: Nederlandse vrouw uit Italië geeft nieuwe update

De Nederlandse mevrouw met een paarden manege in Italië heeft een nieuwe video geplaatst met een dringend verzoek aan alle Nederlanders.

Mensen in Italië mogen op dit moment niet eens meer hun huisdieren uitlaten. Die moeten hun behoeften binnenshuis doen. Je krijgt een verschrikkelijke boete als je op straat wordt aangehouden.

Nederlanders noemen dit lekker een coronavakantie!?

Het is waar wat ze zegt, het is mooi weer en ook hier zien wij ouders met hun kinderen buiten bij de speelplaatsen. Wij krijgen screenshots van mensen binnen die door vrienden en kennissen worden gevraagd of ze lekker naar buiten komen met de kinderen!? Wij vragen ons echt af of jullie wel lekker bij jullie hoofd zijn allemaal?

Een vriend van mij werd gebeld door een kennis uit Italië. De lijkenkisten liggen opgestapeld in kerken. Begraafplaatsen raken vol en ze weten niet wat ze met al die lijken aanmoeten op dit moment.

Kom op mensen, gebruik a.u.b. je gezonde verstand op dit moment. Ga niet onnodig naar buiten! Ook niet omdat het mooi weer is!

Bekijk haar laatste filmpje van zaterdag hieronder:P.s: Ben je hier beland via de infinite scroll van onze website dan werkt dit filmpje waarschijnlijk niet. Ga terug naar de voorpagina of klik dit artikel direct aan.Kijken: familie spreekt over 16-jarige met corona op intensive care – “Hij was kerngezond”

Een aantal onjuiste corona-adviezen die nu rondgaan op sociale media