in

Kijken: Mobicep heeft een nieuwe bolide nadat Dave Roelvink zijn Lambo in de prak heeft gereden

Credit: YouTube/ Mobicep

Zoals jullie weten heeft Dave Roelvink niet zo heel erg lang geleden de Lamo van Mobicep in de prak gereden. Dat was natuurlijk een downer voor Mo maar goed, hij heeft zichzelf getrakteerd op een nieuwe bolide en die doet zeer zeker niet onder aan de Lambo.

Hij onthulde zijn nieuwe auto o.a. via een filmpje op YouTube. Mo was dus opzoek naar een nieuwe bolide en hij is gegaan voor een Rolls Royce Dawn. De nieuwprijs van een Dawn ligt ongeveer rond de 425.000 euro. Het is verder niet bekend wat Mo voor zijn auto heeft betaald. Maar goedkoop was het zeer zeker niet.

Daarnaast rijden er maar een paar rond in NL. In 2015 waren het er nog maar 6. Hoeveel er nu inmiddels rondrijden weten wij helaas niet.

Mo had nog wat motiverende woorden bij zijn filmpje:

“Altijd kleine stappen blijven maken, van niets naar iets! Allhamdulilah, ten alle tijden. Blijf in jezelf geloven, laat niemand je zeggen dat je iets niet kan!”

Of Dave Roelvink de nieuwe auto van Mo mag lenen straks? Mweh….. misschien wel en misschien niet? Dat is aan Mo om te beslissen. Of het verstandig is? Mogen jullie zeggen…

Check het geheel hieronder en hustle hard zodat jij ook ooit in zo’n toffe wagen kan rondrijden van je eigen geld.Kijken: bestuurder van Mercedes SLS AMG Roadster draait donuts op lege Albert Cuyp

Viruswaanzin demonstreert bij verkeerd gebouw tegen “onwetendheid”