in

Kijken: met deze elektrische Surfboards ben je de koning(in) op het water!!!

Credit: Awakeboards

Per toeval kwamen wij een promotiepost tegen op Instagram over de Awake Electric Surfboards and my mind just got BLOWN AWAY. Hoe ziek is dit dan!

Awake is een technologisch toonaangevende fabrikant van elektrische surfplanken die sporters over de hele wereld een ongeëvenaarde surfervaring biedt. Niks jagen op grote golven om te kunnen surfen meer, wat tevens ook echt mega gevaarlijk kan zijn. Ze doen het voor de kick en adrenaline rush maar wat we voor jullie hebben vandaag komt aardig dichtbij dat gevoel!

Check het geheel in het onderstaande filmpje:

Zoals je ziet, hoef je dus helemaal niet meer aan een boot te hangen met een touw want dat ding heeft gewoon een eigen elektrische motor. Zal vast wat oefening vergen voordat je het onder de knie hebt maar dan heb je wel echt hele mooie dagen voor de boeg deze zomer.

Er is alleen 1 minpuntje. Die dingen zijn niet echt bepaald goedkoop. Met een startprijs van rond de 3.000,- euro tot maar liefst 16.000,- euro kan je het niet een bepaald goedkope hobby noemen.

Credit: Awakeboards

Het is wel echt ONTZETTEND gaaf allemaal! Je kan met een bloedgang over het water racen en je zo vrij als een vis of vogel voelen. Echt heel erg dope dit…Man die automatisch wapen trok op demonstranten zegt dat hij slachtoffer is van ‘terrorisme’ en dat zijn ‘leven is geruïneerd’ door de video ervan

Kanye West kondigt aan dat hij zich kandidaat stelt voor de verkiezingen van 2020