in

Kijken: Marga Bult tipt Humberto ‘Zwarte Piet’ Tan als presentator Songfestival

Credit: Veronica

Marga Bult tipt, naar eigen zeggen, Humberto ‘Zwarte Piet’ Tan als presentator voor het songfestival op nationale televisie en iedereen moest er lekker om lachen.

Marga Bult laat verder ook heel goed weten dat ze pro Zwarte Piet is en dat heeft ze dit jaar gedaan met een betoog op Facebook wat best wel viral ging.

Haar betoog op Facebook:

We zijn inmiddels 3 jaar verder mensen…..en ja hoor, het is ook dit jaar weer raak!
Protesten, ‘n hoop gezeik, vette discussies en dito onrust, rondom de enorm aangedikte #ZwartePieten discussie!
Ben ik dan ouderwets, zie ik het niet goed? Waarom problemen maken die in mijn ogen te ver gezocht zijn?
Ik wil heel simpel, dat dit kinderfeest blijft zoals het ooit is ontstaan, het hoort bij onze oer-Hollandse cultuur, met ‘Zwarte Pieten’!! En hierna Kerstmis op de NOT to do lijst zeker? Alles en elke opmerking valt momenteel onder de noemer ‘racistisch’ maar geloof me, ik probeer hooguit onze eigen Hollandse tradities‘n beetje te bewaren. Waarom pikken we dit zo massaal, waar zijn wij bang voor? Ik voel me droevig, soms machteloos en bang voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. Waar gaan we heen met ons land, onze cultuur, ons normen en waardensysteem, alsmede de politiek die ik in Den Haag voor geen cent meer vertrouw…..bizarre ontwikkelingen zijn er gaande, en ik slaap daar echt wel ‘s een nacht slecht van. Jullie niet?

Ondertussen zit zangeres Marga Bult (62) voorlopig in de schuldsanering omdat ze in 2014 circa 50.000 euro leende van een vastgoedmakelaar en dat bedrag nog steeds niet kan terugbetalen. “Ik heb de intentie om het bedrag aan hem terug te geven maar dat lukt mij nu helaas nog niet.” De makelaar gelooft haar niet. “Ze heeft meer geld dan ze zegt en hangt de zielige vrouw uit.Kijken: Ahmad Mendes Moreira – “Dat doet me gewoon heel erg veel pijn.”

Kijken: Lady Colin Campbell beweert dat ‘Minderjarige Sekswerkers betalen niet als Pedofilie telt’