in

Kijken: man moest geopereerd worden omdat zijn piemel vast zat in een waterflesje

Een man in China moest een operatie ondergaan nadat hij de twijfelachtige beslissing had genomen om zijn d * ck in een plastic fles te steken. Hij kreeg het er namelijk niet meer uit.

De niet bij naam genoemde patiënt, afkomstig uit de stad Wuhu in de oostelijke provincie Anhui in China, werd op 12 maart naar het Wuhu First People’s Hospital gebracht nadat hij, god mag weten waarom, zijn lul dus in een plastic flesje had gestoken.

Volgens de brandweer brachten reddingswerkers de man naar het ziekenhuis nadat hij geprobeerd had de fles zelf te verwijderen – blijkbaar zonder succes.

Bij een eerdere doe-het-zelf-poging, waarvan wij ons kunnen voorstellen dat het echt een angstaanjagende beproeving was, was de fles tot aan de nek doorgesneden in een poging de lid van de patiënt te bevrijden. Zijn piemelaar zat echter vast in de harde hals van de fles en ondanks alle inspanningen kregen ze het gewoon niet los.

Reddingswerkers zeiden dat de penis ‘opgezwollen en paars werd’ dus de man had weinig andere keus dan artsen toe te staan hun ding te doen.

Gelukkig waren de artsen succesvol in hun werk en slaagden ze erin een schaar te gebruiken om de opgezwollen, paarse penis uit zijn val te bevrijden.Kijken: personal trainer Tracy Kiss – “slik sperma tegen het coronavirus!!”

Kijken: Curt deelt hartverscheurend verhaal over opa die is overleden