in

Kijken: man eet rustig door tijdens een spectaculaire “döner kebab fittie”

Ach ja, wat kan je ook anders als je rustig zit te eten terwijl de pleuris uitbreekt? Precies, gewoon rustig doorgaan met eten…!

Deze man demonstreert op een prachtige manier dat je nooit never niet moet bemoeien met shit wat je totaal niet aangaat. Vooral als meerdere mensen met elkaar op de vuist gaan. Gewoon je bek houden en lekker doorgaan met kanen.

De video, gefilmd in een kebabwinkel in Portsmouth, ging het afgelopen weekend viraal, maar het was niet alleen de fittie van de kebab boyz die de aandacht trok, omdat veel gebruikers Chris opmerkten die als een baas gewoon door aan het kanen was.

De 52-jarige Chris leek in staat om het voortdurende gevecht tussen kebab kopers en personeelsleden volledig te blokkeren, en bleef rustig en kalm dooreten…

In een gesprek met The Daily Mail zei Chris:

“I turned to see a man and shop worker throwing things at each other and then this tall guy kicked the food counter.” I thought about moving at one point but I was enjoying my kebab and chips… although the chips weren’t very nice.” Ik ga stuk….

Check het geheel hieronder:

Het ging buiten trouwens nog eventjes door:‘S Werelds rijkste man Jeff Bezos heeft nu ook geld gedoneerd aan Australische bushfire-slachtoffers

Kijken: dame heeft probleem met Facebook “het filmpje was heel onrespectloos”