in

Kijken: man aangeklaagd omdat hij Burger King werknemer een Bitch Slap heeft verkocht

Een man heeft een aanklacht aan zijn broek hangen omdat hij een werknemer van Burger King een bitchslap heeft verkocht. Het was echt een vieze sucker slap upside the face ook…. SMFH!

Het incident vond plaats in Pennsylvania, waar de klant, geïdentificeerd als de 21-jarige Austin Addison, een mannelijke medewerker confronteerde.

De beelden van het incident gaan op dit moment viral op social media met de caption “Meet Burger King Kevin“.

Check de beelden hieronder:

Slechts een deel van de woordenwisseling werd op de camera vastgelegd en als gevolg daarvan is het onduidelijk wat precies de aanleiding was van het incident. Een gebruiker op sociale media beweerde dat Addison wat kipnuggets had besteld bij het restaurant, maar werd boos toen hij er minder ontving dan verwacht.

Apparently, he got shorted some nuggets and said the person working could only count when stealing stuff and was going to get them put in jail (somehow) and the manager had some words with him and he slapped the manager.

Addison, die sindsdien door gebruikers van sociale media wordt aangeduid als ‘Burger King Kevin’, werd later opgepakt door de politie en beschuldigd van iharassment, disorderly conduct and criminal mischief, meldt TMZ.

Er zijn geruchten dat Addison werd ontslagen van zijn werk bij Harbor Freight Tools als gevolg van zijn acties in de virale video, maar een vertegenwoordiger van het bedrijf zei dat Addison er niet langer een werknemer was op het moment van het incident.

We zijn benieuwd naar wat de rechter gaat zeggen over het geheel… zucht.Helen en Caroline krijgen ruzie op Facebook om gestolen broccolirecept

Kijken: WARZONE, stadion gaat open, TANKS en een figuur met een kraai?