in

Kijken: krokodillen sterven op gruwelijke manier in Vietnam voor Louis Vuitton tassen

Disclaimer: dit artikel bevat schokkend beeldmateriaal

PETA heeft het lijden van dieren in reptielenkwekerijen in de VS en Afrika blootgelegd, en nu onthullen ooggetuigenbeelden de gruwelijke realiteit voor tienduizenden krokodillen in Vietnam die zijn grootgebracht en gewelddadig worden gedood om “luxe” lederen tassen te maken die over de hele wereld worden verkocht.

Twee van de boerderijen verzorgen de levering van krokodillenhuiden aan het moederbedrijf van Louis Vuitton, LVMH, en ‘enkele van de grootste merken’, aldus een boer.

Doe niet mee aan het kopen van tassen, riemen of horlogebandjes van krokodillenleer en onderneem op deze manier actie om dit misbruik te stoppen.

Werknemers van de boerderijen elektrocuteren de krokodillen eerst en vervolgens wordt de nek van de krokodillen opengesneden en daarna wordt er een ijzeren staaf in hun ruggengraat geramd om ze dood te laten bloeden.

Het is al lang aangetoond dat deze methode niet diervriendelijk is, en experts hebben ontdekt dat de krokodillen meer dan een uur bewust blijven nadat hun ruggenmerg en hun bloedvaten zijn doorgesneden.

Vervolgens worden ze vaak ook nog eens leven gevild.Nieuwe Leak: Playstation 5 komt waarschijnlijk eerder uit dan we dachten

Ladies: man maakt lipstick, handtas en pump pistolen als bescherming tegen aanranders