in

Kijken: Kolonel Veira – behoren adult shops tot essentiële diensten? “#HELPJEZELF!”

Kolonel Veira is terug met een nieuwe uitspraak. De vorige keer ging ze viral met #DoeET en #DanGaJeZien maar ze heeft dit keer een nieuwe boodschap.

Als de vraag; “behoren adult shops tot essentiële diensten?”, voorbijkomt geeft de kolonel antwoord op een manier waarop de kolonel dat alleen kan.
En ze heeft natuurlijk gelijk want de kolonel heeft altijd gelijk en heeft verder geen ka te maken met je tequila party of adult shop…. LMFAO!

Check het fragment hieronder en ga wederom stuk:

Wie is Danielle Veira eigenlijk en wat is haar volledige functie bij de Surinaamse regering?

Danielle Veira is een Surinaams militair en bestuurder. Ze heeft de rang luitenant-kolonel. In 2016 kreeg ze de leiding over de Centrale Inlichtingen en Veiligheidsdienst die ze met het Bureau Nationale Veiligheid fuseerde tot het Directoraat Nationale Veiligheid.

FYI: wij geven de aankomende tijd gratis Retro handheld Gameboys consoles met 400 spelletjes weg aan mensen die: commentaar plaatsten bij onze artikelen op social media, de posts liken, delen of mensen taggen onder onze berichten op Facebook en Instagram. Volg ons op Instagram voor meer info.Kijken: zo gaat het nu met “het is mijn leven & hier zit geen zand”-meisje

Rutte: “Ik denk nu anders over zwarte piet”