in

Kijken: Kind steelt telefoon gaat viral – perfect filmpje om je weekend mee te beginnen

Dit filmpje werd gisteren gedeeld op Facebook en heeft inmiddels al 6 miljoen weergaven vergaard. Daarnaast beschrijft dit me mood gewoon 100% accuraat.

Ik zeg jullie eerlijk. Wat heb ik me toch een zin om rottigheid uit te halen heel dit weekend. Misschien zo lam als een kanarie in me naakie een paar containers plunderen op zoek naar frikandellen of de eerste beste huisfeest die ik tegenkom gaan crashen en kotsten in de huiskamer op een peperdure bankstel.

Wat het ook is dat IK ga doen dit weekend. Er gaat een aantal liter alcohol bij gemoeid en drinken met mate zit er gewoon niet bij. Bedankt hé fuckers! Jullie waren weer geweldig deze week op social media 🙂

Een naakte man was Frikandellen aan het plunderen uit een container

Ladies: Het roken van een Joint voor de Sex kan je orgasmen nog intenser maken