in

Kijken: kat neemt hap uit arm van controversiële Twitch en YouTube streamer

Controversiële YouTube-ster Natalia ‘Alinity’ Mogollon is momenteel viral aan het gaan met een video met één van haar katten – deze keer nam de kat eventjes zoete wraak.

De populaire Twitch-ster, 32, was afgelopen zomer het middelpunt van een dierenmishandelingszaak, toen ze werd beschuldigd van het mishandelen van één van haar huisdierkatten tijdens één van haar live Twitch-uitzendingen. Zowel fans als dierenactivisten waren woedend. Ze werd echter niet schuldig bevonden van de aanklachten tegen haar.

Natalia houdt ervan om te zitten op haar katten, met ze te gooien, ze vodka te geven en hun kattenpaal omver te kieperen als ze er bovenop liggen te chillen. In andere woorden, ze is echt bloed irritant bezig met die beesten tijdens live streams.

Hieronder een filmpje van hoe Natalia met haar huisdieren omgaat.

Een van haar katten genaamd Maya nam even wraak tijdens een live stream terwijl Natalia bezig was met het vals zingen van de klassieker van Aerosmith ‘I Don’t Want To A Miss’.

De beelden hiervan kan je hieronder bekijken waarin een andere YouTuber uitlegt wat er precies gebeurde.Veel mensen schijnen super verslaafd te zijn aan neusspray

Kijken: jongetje tegen agent – “You look so dumb, stupid and pitiful”