in

Kijken: jongetje tegen agent – “You look so dumb, stupid and pitiful”

Dit jongetje werd aangehouden omdat de agent in kwestie dacht dat hij aan het stelen was. Toen de agent in zijn tas keek bleek er niks in te zitten. Deze video is sinds zaterdag wereldwijd viral aan het gaan via Facebook.

Vervolgens gaat het jongetje live en begint de agent te bejegenen: “You look so dumb, stupid and pitiful” wordt wel 50 keer herhaald in het filmpje.

Aan de ene kant denk je mooi: “Goed dat dat kind niks in zijn tas had en de agent ernaast zat“. Aan de andere kant denk je: “wat een kleine savage man man man, jeugd van tegenwoordig“.

Het commentaar onder de video op Facebook is ook erg verdeeld. De één meent dat hij super respectloos is en de ander vind het prima omdat hij etnisch geprofileerd werd door de agent in kwestie.
Daarnaast zijn er mensen die zeggen: “waarom naar de winkel met een lege rugtas? Er zit niks in omdat je op tijd gepakt werd door de agent en je waarschijnlijk verdacht gedroeg!

Mensen zeggen ook dat er aan zijn gedrag te zien is dat hij iets wilde stelen.

Check het geheel hieronder:P.s: Ben je hier beland via de infinite scroll van onze website dan werkt dit filmpje waarschijnlijk niet. Ga terug naar de voorpagina of klik dit artikel direct aan.Kijken: kat neemt hap uit arm van controversiële Twitch en YouTube streamer

Er worden vrijwilligers gezocht die zich willen laten besmetten met coronavirus