in

Kijken: Jongeman bekrast nieuwe BMW expres zodat vader het MOET kopen voor hem

Een 22-jarige man werd onlangs beschuldigd van het bekrassen van een BMW-sedan bij een dealer in Jiangxi City om een zeer bizarre reden. Zijn vader zou dan de auto voor hem moeten kopen vanwege de “you break it you buy it” principe.

De verdachte, geïdentificeerd als de 22-jarige Ji Moubing, bezocht naar verluidt de BMW-dealer op 25 november en toonde interesse in het kopen van een donkerblauwe sedan. Personeel vertelde de politie later dat Ji normaal overkwam en eigenlijk heel opgewonden leek, en vertelde aan een verkoper dat zijn vader had beloofd een mooie auto te kopen voor hem als beloning voor het behalen van zijn rijbewijs.

Het liep echter anders dan verwacht. Na een telefoongesprek met zijn vader sloeg Ji helemaal door en werd agressief. Zo agressief dat hij met sleutels de deur van de sedan bekraste. De politie werd ingeschakeld en Ji werd gearresteerd voor zijn daad. Politie is op dit moment nog bezig met een onderzoek. Het is onduidelijk of de vader de auto voor de jongen heeft gekocht.

Als je het over een verwend nest hebt is de 22-jarige Ji Moubing toch wel een boegbeeld daarvoor. Wat een droeftoeter….Josh Brolin heeft Kontgat Zonnen geprobeerd en dat ging hartstikke fout

Kijken: Mensen schrikken van hoe duur ziekenhuis en ziektekosten zijn in de VS