in

Kijken: Iemand zet kleine cowboyhoeden op Las Vegas-duiven, en niemand weet waarom of hoe

Het is niet elke dag dat je duiven met cowboyhoeden op hun kleine kop ziet rondlopen of rondvliegen. Tenzij je in Las Vegas woont, waar tegenwoordig cowboyhoed-dragende duiven echt een ding zijn die je zomaar tegen kan komen als je op straat bent.

Het begon allemaal op 5 december, toen een inwoner van Las Vegas, genaamd Bobby Lee, twee grappig uitziende vogels opmerkte die aan het scharrelen waren bij een container. De duiven trokken zijn aandacht omdat ze kleine cowboyhoeden droegen – een rode en een grijze – dus hij haalde zijn smartphone tevoorschijn en begon ze te filmen. Hij plaatste de video op Facebook, waar het snel viral ging. De volgende dag had iedereen het over de cowboy-duiven van Las Vegas en Lee kreeg telefoontjes van bureaus die een licentie wilden kopen voor zijn video.

Online is de reactie op de kleine vliegende cowboys gemengd. Terwijl sommigen het idee gewoon schattig zijn er sommigen die het als dierenmishandeling omschrijven.

Wat vinden jullie? Laat het aan ons weten via social media.Nick Cannonballz verklaart overwinning tijdens eenzijdige battle tegen Eminem

Kijken: Drie leuke Aziatische drankspelletjes voor vanavond