in

Kijken: Hoogzwangere Vrouw met Hoofddoek aangevallen en zwaar mishandeld in café in Sydney

Disclaimer: Dit artikel bevat zeer schokkend beelmateriaal

Er is een video opgedoken waarin een hoogzwangere vrouw wordt geslagen, vertrapt en geschopt door een vreemdeling in een café in Sydney.

De 31-jarige vrouw, die 38 weken zwanger is, was woensdag om 22.30 uur met vrienden in een café genaamd Bay Vista in Church Street, Parramatta, toen ze werd aangevallen door de man.

Haar familie beweert dat het incident racistisch gemotiveerd was.

CCTV-beelden vanuit het café tonen de man die de tafel van vrouwen benadert en voorover leunt naar de aanstaande moeder. Zonder enige waarschuwing haalt de man uit en gooit en slaat de vrouw van haar stoel af.

“After making a comment about Muslims, you approached her and punched her to the head 14 times,” zei magistraat Tim Keady. “The matters described here as violent, irrational and it is influenced as a mental health problem,”.

De politie zei dat de verdachte niet bekend is bij de vrouw, maar dat hij wel een bekende is van de politie.

Hij wordt beschuldigd van mishandeling wat lichamelijk letsel heeft veroorzaakt. Borgtocht werd geweigerd en de man zal tot minstens volgende maand achter tralies verblijven. Wat ons betreft mogen ze deze idioot opsluiten en de sleutels weggooien. Als je zoiets zonder aanleiding zomaar kan doen, dan hoor je niet vrij rond te lopen buiten.

De vrouw is donderdag vrijgelaten uit het Westmead-ziekenhuis van Sydney en is nu thuis aan het herstellen.Geruchten: Volgens Twitter gebruiker PSErebus is de PS5 vanaf november 2020 te koop

Kijken: Hij is er weer hoor en heeft een Date gescoord met Michelle dit keer