in

Kijken: Helemaal alleen op de wereld dobberen met deze luxe Villa op Zee

De Arkup is een luxe jacht in de vorm van een moderne villa van 4.300 vierkante meter. Het kan drijven als een boot, of boven de golven stijgen met behulp van hydraulische palen, voor extra stabiliteit in ruw water, en het is naar verluidt gebouwd om een ​​orkaan van categorie vier te weerstaan.

Als jij het soort persoon bent die van zeilen of cruises houdt, maar wenst dat te kunnen doen vanuit het comfort van je eigen huis, nou, dat kan nu! Arkup, ‘s werelds ultieme’ huisjacht ‘, is letterlijk een drijvende villa die dankzij de twee elektrische motoren van 100 kW / 272 pk ook als een luxe zeeschip fungeert.

Het beschikt over 4 slaapkamers, een woonkamer, keuken, 4,5 badkamers, een zwemplatform, uitschuifbaar dek en een dak bedekt met zonnepanelen die het volledig zelfvoorzienend maken in termen van elektriciteit. Dankzij een regenwaterzuiveringssysteem zijn de kansen dat de zoetwatertank van 4000 liter droog gaat erg klein, dus zolang je voldoende voedsel hebt, kun je vrijwel lang van het elektriciteitsnet leven.

Hoewel niet ontworpen is voor ruwe zee-omstandigheden, kan dit geweldige drijvende huis boven water stijgen met behulp van vier hydraulische hei-systemen. De Arkup kan naar verluidt tot 30 voet stijgen, wat genoeg is voor kustwateren.

“We can’t match the navigational capacity and speed of a yacht,” vertelt Arkup co-designer, Nicolas Derouin, aan the Miami Herald. “You couldn’t cruise around the world, but you could use Arkup in the Bahamas or British Virgin Islands, for example.”

De volledige Arkup-ervaring wordt geleverd met een prijskaartje van $ 5,5 miljoen, maar volgens de website van de fabrikant kan je aangepaste versies bestellen voor slechts $ 2.267.000.Kijken: Snackbar medewerker Edsel stuurt overvaller naar z’n Moer

Onschuldig: Nog nooit zat PSV-fan Thijs op de tribune bij FC Den Bosch