in

Kijken: geschiedenis van vaccinaties en de farmaceutische industrie in een notendop

Je moet het zien om het te geloven. Het is ronduit schandalig, eng en daarnaast nog eens moreel niet te begrijpen noch te verantwoorden.

Stanley Alan Plotkin is een Amerikaanse arts die werkt als consultant voor vaccinfabrikanten, zoals Sanofi Pasteur, maar ook voor biotechnologiebedrijven, non-profitorganisaties en overheden. Hij is een toonaangevende autoriteit op het gebied van vaccinaties. Je kan hem gerust the Godfather van vaccins en vaccinaties noemen.

Dr. Plotkin werd in 2018 ingeschakeld als getuige-deskundige voor gedwongen vaccinatie in een spraakmakend juridisch geschil. Een echtpaar lag met elkaar overhoop over het besluit om hun kind wel of niet te laten vaccineren. Aaron Siri, advocaat van de moeder die tegen de vaccinatie van haar kind was, ondervroeg de arts in New Hope, Pennsylvania op 11 januari 2018.

Stanley Plotkin verklaarde onder ede dat hij vaccinatie-experimenten heeft uitgevoerd met weeskinderen, verstandelijk gehandicapte kinderen, kinderen van gedetineerde moeders, en ongeveer een miljoen Afrikaanse kinderen onder koloniale heerschappij.

Wat er achter de schermen gebeurt in deze farmaceutische industrie is natuurlijk onbekend voor heel veel mensen. Je morele kompas moet dus dusdanig scheef staan om het leven van enkele miljoenen op het spel te zetten om de rest van de wereld te voorzien van wat jij vindt dat de remedie is voor allerlei vreselijke virussen die onze wereld teisteren.

Wat ze dus blijkbaar weigeren is om die shit op zichzelf, hun eigen kinderen, familieleden of vrienden te testen. Nee, hiervoor moeten ze uitwijken naar plekken waar de mensen het meest kwetsbaar en arm zijn. En dan ook nog eens placebo’s gebruiken bij een groep mensen die echt ernstig ziek zijn en gewoon geholpen hadden kunnen worden om te herstellen met de juiste hulp en medicatie.

Want ja, ook dat hoort bij “wetenschappelijk onderzoek”…

Het moet zo goedkoop mogelijk en daar waar ze staan te springen om hulp zullen ze geen kosten in rekening brengen om op geëxperimenteerd te worden. Wij vragen ons af of ze überhaupt weten waar ze aan meedoen? Het woordje “medicine” is vaak genoeg om mensen die wanhopig zijn over de streep te trekken…

Nu vraag ik me af of ik me wel wil in laten enten met allerlei rotzooi die duizenden anderen het leven heeft gekost zodat de mijne gered kan worden. Als kind heb ik onwijs veel vaccinaties gehad. Maar als kind wist ik niet met hoeveel leed dit gepaard ging voordat het “veilig” genoeg was om bij mij in mijn armen te injecteren.

Krijg hier dus echt een dubbel gevoel bij de laatste tijd. Maar goed, een ieder moet dit voor zichzelf bepalen. Ik ben niet voor en niet tegen, daar is het al veel te laat voor namelijk.

En hoe proberen ze het te rechtvaardigen en te verkopen aan de wereld? Kijkt u maar even mee naar het meest niet logische uitlegvideo die ooit is gemaakt hier onderaan de pagina. Een ieder met hersenen kan voor zichzelf bedenken dat dit niet een kwestie is van gezondheid maar educatie, verstand en economische stabiliteit. Ik “denk” zelfs dat religie wereldwijd een grotere rol speelt in bevolkingsgroei dan de algemene gezondheid van mensen. Dat laatste kan ik verder niet onderbouwen met feiten.Kim Kardashian via Instagram: “Kanye is ziek, onze familie staat machteloos”

Dave Franco gaat Vanilla Ice spelen in nieuwe autobiografische film: “To The Extreme”