in

Kijken: Futuristische Mercedes, de AVTR, rijdt ook zijwaarts

We hebben vandaag een glimp van de auto van de toekomst voor jullie. Althans, Supercar Blondie heeft het helemaal gefixed voor ons…

Het gaat hier over de Mercede AVTR, een auto dat in samenwerking met de makers van Avatar is gemaakt. Dat ding kan zelfs zijwaarts rijden. Het is echt amazing.

Nadat de auto is opgeladen kan je er 700 km mee rijden. Het opnieuw opladen van de auto duurt maar liefst 15 minuten. De auto zelf maakt connectie met de bestuurder door middel van zijn of haar ademhaling. Ongekend futuristische shit dit.

Mercedes zegt dat de Vision AVTR 470 pk (350 kilowatt) produceert en het biedt ook zijdelingse beweegmogelijkheden voor de wielen tot 30 graden in een zogenaamde “krabbeweging” voor maximale mobiliteit.

Supercar Blondie over de auto:

This car was so amazing to see in person! I saw it earlier this year in Germany, but wasn’t able to see it drive. Now, I’ve been sent this exclusive footage from Mercedes of the car driving!! Look how it crawls sideways! So frickin cool. Hope you like the vid! xo, AlexSamsung: 6G wordt 50x sneller dan 5G

Kijken: What’s next 2020? Aapjes die op scooters langs scheuren en je kind proberen te stelen?