in

Kijken: er zijn super veel transgenders die kapot veel spijt hebben van hun transitie

Wij leven met z’n allen in een tijdperk waarin de LGBTQ community steeds breder wordt geaccepteerd. Dat is natuurlijk een goede ontwikkeling te noemen. “Leef en laat leven” is een veelvuldig gebruikte opmerking als het om dit soort onderwerpen gaat.

Wat veel mensen wel in het harnas jaagt is dat kinderen tegenwoordig op een zeer jonge leeftijd worden blootgesteld aan de LGBTQ community met programma’s op hun basisschool, animatiefilms op TV, influencers op YouTube en ga zo maar door. Eigenlijk best veel te jong om echt te begrijpen wat het precies is dat ze mee krijgen op dat moment. Kinderen zijn natuurlijk heel erg slim maar hebben ze genoeg “levenservaring” om bepaalde emoties of gevoelens echt goed te plaatsen?

Een uiterst gevoelige kwestie natuurlijk. Het bespreekbaar maken van dit soort zaken is ook heel erg lastig. Het kan bij mensen in de verkeerde keelgat schieten maar daar is verder weinig aan te doen helaas.

Misschien is het handig om als society niet meteen met labels te gaan gooien als het gaat om kinderen en daar gewoon uiterst voorzichtig mee om te blijven gaan. En dan hebben wij het met name over professionele instanties waar mensen zich naar keren voor advies of hulp met dit soort zaken.

Levenservaring is natuurlijk een sleutelwoord in het geheel. Dat kunnen jullie ook zien in het onderstaande filmpje waarin dit duidelijk wordt maar uiteindelijk alles toch wel goed is gekomen.

Laat via social media weten hoe jullie er tegenover staan allemaal als het om jonge kinderen gaat. De stelling is dan ook meteen:

Wel of niet blootstellen aan dit soort zaken op zeer jonge leeftijd?LMFAO: Deze guy uit Rotterdam gaf zijn pasgeboren zoontje “Feyenoord” als naam

Artsen dringen aan bij mannen om niet te masturberen in bananenschillen