in

Kijken: dokter vertelt over bijeffecten van COVID lockdown in de V.S. en hoe je immuunsysteem werkt

Deze dokter staat zeer sceptisch tegenover het lockdown beleid van verschillende landen en natuurlijk ook die van de VS.

Hij zegt dat niet COVID maar de lockdown van een gehele maatschappij echt ernstige bijeffecten heeft. Kindermisbruik, huiselijk geweld, depressie, zelfmoord en noem het maar op is aan het spiken volgens deze dokter.

Daarnaast vertelt hij wat een lockdown doet met je immuunsysteem. Een lockdown zou na een tijdje je immuunsysteem kunnen verzwakken waardoor je nog meer vatbaar wordt voor allerlei ziektes.

Het is gewoon oké om naar buiten te gaan en even een wandeling te maken in je eentje. Blijf dat gewoon doen en zonder jezelf niet helemaal af thuis. Dat kan zorgen voor ontzettend veel andere complicaties en is bijvoorbeeld niet goed voor je geestelijke gesteldheid.

Blijf je lichaam in beweging houden tijdens deze kut crisis want we moeten straks echt keihard aan de bak om alle schade te herstellen met z’n allen…101Barz stuurt misdaadjournalist Paul Vugts van het Parool naar zijn MOER

Poetin ondertekent een wet waardoor buitenlanders Russisch kunnen worden ZONDER het huidige staatsburgerschap op te geven