in

Kijken: dit is het Herenhuis die Jeff Bezos zojuist heeft gekocht voor $165 Miljoen

De rijkste man ter wereld heeft naar verluidt het duurste huis in Los Angeles gekocht, wat eerlijk gezegd heel toepasselijk is. Je weet wel, 1 miljoen AUD om alle diertjes te redden in Australie in tegenstelling tot 165 miljoen voor een f***ing huis…. logisch!

Volgens berichten in The Wall Street Journal zou Bezos het terrein van 9 hectare hebben gekocht van mediamagnaat David Geffen.

De aankoop van de ‘Warner Estate’ door de Amazon-oprichter is een van de vele in een lange lijst van recente grote deals van woningen in de Verenigde Staten.

Je kan The Warner Estate in het onderstaande filmpje bekijken:

Lachlan Murdoch, de zoon van mediamagnaat Rupert Murdoch, was een van ten minste vier mensen die vorig jaar onroerend goed voor meer dan $ 100 miljoen kochten. Ondertussen heeft beleggingsmaatschappij Citadel-oprichter Ken Griffin in januari vorig jaar maar liefst $ 238 miljoen uitgegeven aan een penthouse in New York bij Central Park.

In december kochten collega-hedgefondsmiljardair Steven Schonfeld en zijn vrouw Brooke een gigantisch herenhuis in Palm Beach in Florida voor $ 111 miljoen.Kijken: ontmoet de bedenker/ maker van Tentacle Porn, Hentai Artist Toshio Maeda (NSFW)

Valentijnsdag: je kan morgen met bae “misschien nog” een driegangenmenu bestellen bij de FEBO