in

Kijken: deze straatnamen kunnen nu ECHT niet meer – moeten ze veranderd worden?

Credit: Vox Pop

Deze straatnamen kunnen nu ECHT niet meer. Moeten ze veranderd worden? Dat is de vraag die werd gesteld aan een aantal senioren van ons land.

Je ziet op een gegeven moment dat als het om “eigenbelang” gaat dat het weg mag maar wat een ander pijn doet of beledigd mag blijven. Uiteraard bestaan sommige straatnamen en plekken uit dit filmpje niet maar dat was dus om deze oudjes om de tuin te leiden en ze vanuit hun onderbuik te laten spreken. Beetje gemeen en niet oké, maar goed.

Een van de comments bij deze video op Facebook luidt als volgt:

De hypocrisie spat hier van af ?? wat ons, onze eigen pijnlijk verleden pijn doet mag weg! Maar wat wij zelf of onze voorouders hebben gedaan mag blijven! Want daar zijn wij trots op natuurlijk ??

Wat vinden jullie van het geheel en ook over het feit dat het koloniale verleden van Nederland terug te zien is in enkele straatnamen van Nederland. Laat weten via social media aub:P.s: Ben je hier beland via de infinite scroll van onze website dan werkt dit filmpje waarschijnlijk niet. Ga terug naar de voorpagina of klik dit artikel direct aan.Perverz dropt tegenwoordig hele vurige I.G. sessies onder de naam Kim Lee

Bali is van plan toeristen in oktober te verwelkomen