in

Kijken: de manier waarop jeugdzorg schreeuwende kinderen meeneemt getuigt echt van kindroof

Heel YouTube staat vol met dit soort filmpjes van schreeuwende kinderen die bij hun ouders worden weggehaald en dat eigenlijk niet willen.

We schreven eerder deze week een artikel over een filmpje van Jeugdzorg en dat ze dat filmpje heel graag van het net af willen hebben. Wij weten wel zeker dat er verandering moet komen in het beleid dat ze voeren en de manier waarop ze kinderen uit huis laten plaatsen en halen vooral. En dat doe je toch niet door ze gillend en al zowat aan de enkels mee te slepen terwijl ze de hele wijk bij elkaar schreeuwen dat ze het liefst bij mama willen blijven? Of zien wij dat verkeerd en is er geen andere manier? Dit MOET echt anders!

Dit filmpje heeft ervoor gezorgd dat het centrale beleid van Jeugdzorg op de kop ging en dat gemeenten nu afzonderlijk verantwoordelijk zijn daarvoor. Die werken dan soms samen met honderden instanties die over elkaar heen struikelen. Deze kinderen werden na 2.5 jaar weer herenigt met hun moeder omdat er ongelooflijk veel foute beslissingen zijn genomen door Jeugdzorg destijds.

Uithuisplaatsing was gebeurd op basis van volgende BJZ argumenten:
1. Voertaal thuis was Russisch ( vond jeugdzorg niet goed )
2. Moeder zou met de kinderen terug willen keren naar haar moederland
3. Zogenaamde Loyaliteitsconflict

Het is er anno 2020 allemaal niet beter op geworden aan de talloze reacties en opmerkingen te zien die op het net te vinden zijn. Nederland is gewoon niet blij met Jeugdzorg.

Fakka? Er moet een organisatie opstaan die lijnrecht tegenover Jeugdzorg staat en een second of last opinion doet over twijfelachtige zaken. Echt specifiek en ALLEEN hiervoor.

De moeder in het onderstaande filmpje ging naar de freaking huisarts over klachten met jeuk. De huisarts constateerde niks en dacht “deze ziet ze vliegen/ Parasietenwaan” en maakte daar een melding van. Zo is ze in een molen geraakt waardoor haar kind uit huis werd geplaatst.

René Meuwissen, vicevoorzitter/ bestuurslid van Jeugdzorg, geeft in het onderstaande filmpje aan dat Jeugdzorg “wel eens fouten maakt”. En dat zegt hij op een doodnormale manier alsof het een bedrijf betreft dat producten produceert aan de lopende band. Die man moet zich KAPOT schamen. Dit zijn zaken waar absoluut GEEN fouten gemaakt mogen worden omdat het onschuldige kinderen betreft.Lil’ Kleine uitgeroepen tot Dom Bontje 2019

Ze vermoeden nu dat het Chinese Coronavirus afkomstig is van vleermuizensoep