in

Kijken: de Insta pagina van “Holygxd” is kapot lachen

Een komediant veranderde pestkoppen in zijn grootste fans door zijn zeldzame genetische toestand op sociale media onder de aandacht te brengen.

Jovante Carter, uit New Orleans, Louisiana, werd geboren met Hypohidrotic Ectodermal Dysplasia (HED), een genetische huidziekte die de groei van tanden, haar en zweetklieren beïnvloedt, en wordt geassocieerd met onderscheidende gelaatstrekken zoals een prominent voorhoofd, ontbrekende tanden , dikke lippen en een afgeplatte neusbrug.

Als kind werd Jovante gepest vanwege zijn uiterlijk, waardoor het zijn leven moeilijk maakte in New Orleans – een stad waarvan hij denkt dat het ‘al moeilijk genoeg is om op te groeien zoals het is’.

Bekijk de viral sensatie, wandelende meme en internetheld hieronder in actie:

De 19-jarige komiek ging viral toen hij slechts acht jaar oud was, toen een foto van zijn gezicht wereldwijd werd gedeeld en gebruikt werd als meme. Pas op 16-jarige leeftijd besefte hij dat hij de kost kon verdienen met zijn uiterlijk.

View this post on Instagram

He fw me…

A post shared by HolyGod (@holygxd) on

My first account was created when I was eight and I had a picture go viral. But when I was 16 one of my friends, who is now my business partner and manager, started to take it seriously.

With the help of my business partner I took all the attention I was receiving and capitalised. My life changed completely.

View this post on Instagram

Slow motion [?:@y.s74]

A post shared by HolyGod (@holygxd) onLadies: “After” wordt de High School/ Tienerversie van “Fifty Shades” genoemd en staat nu op Netflix

Deventer : opa (91) moet cel in voor misbruik van kleindochters van 12 en 13