in

Kijken: Dan Bilzerian gaat strijd aan met Kanye West voor presidentsverkiezingen in 2024

Credit: Instagram

Het Amerikaanse verkiezingsseizoen voor 2020 is nog maar net begonnen, maar het lijkt erop dat de volgende golf van beroemdheden al hun entree in de ring maken om president van Amerika te worden. Want hey, als Trump het kan, kan iedereen dat in dit godvergeten land.

Dit keer is het de zelfbenoemde ‘King of Instagram’, Dan Bilzerian, die onlangs aankondigde dat hij zich voorbereidde op een presidentiële run in de volgende verkiezingen, waarbij hij het op gaat nemen tegen collega Mega-celeb Kanye West.

TMZ: Dan Bilzerian says he’s running for president in 2024 — acknowledging he might just have to campaign against a fellow celeb in Kanye West … who might have a better shot?

Toen hem werd gevraagd naar Kanye en zijn plannen om entree te maken in het Witte Huis in 2024, reageerde de voormalige professionele pokerspeler met een lachje en beweerde dat de rapper tenminste ‘beter dan Hillary’ is, meldt TMZ.

Check het geheel hieronder en als jullie moesten kiezen tussen Kanye en Dan, voor wie zouden jullie gaan?Moet 210 euro eigen risico betalen voor een gesprek van 5 min bij het ziekenhuis

Terrorist aangehouden na heftige Bomdreiging vanwege Sinterklaastraditie