in

Kijken: Curt deelt hartverscheurend verhaal over opa die is overleden

Curt Joshua Fortin heeft op Facebook gedeeld hoe zijn opa is komen te overlijden en wilt graag iets delen met ons daarover.

Hij vraagt aan iedereen om de maatregelen serieus te nemen en het coronavirus ook echt serieus te nemen. De manier waarop zijn opa is komen te overlijden is niet oké. Gelukkig was de vrouw van zijn opa aanwezig maar hij is thuis in bed komen te overlijden en kon niet in het ziekenhuis worden opgenomen voor een test of wat dan ook.

Dit zijn de normale gang van zaken nu in Nederland. Echt te bizar voor woorden allemaal….

Beste Curt, gecondoleerd met jullie verlies en heel veel sterkte toegewenst vanuit de redactie van Fakka.

Check zijn oproep en filmpje hieronder:

Ik wil even iets met jullie delen…
Gisternacht is mijn opa, de vader van mijn moeder thuis in zijn bed overleden. Binnen twee dagen, nadat hij klachten kreeg, maar niet opgenomen werd vanwege de corona maatregelen. Nu hij overleden is werd hij door de GGD niet getest, omdat hij al overleden is. Maar hij werd ook niet getest toen hij nog leefde, omdat hij te oud was. Hij telt dus niet mee in het lijstje ‘corona slachtoffers’. Al waren de symptomen duidelijk. Dan vraag je jezelf af; Hoeveel slachtoffers vallen hier dan buiten. Op hoeveel staat die teller dan werkelijk, als er niet altijd getest wordt.

Wees dus voorzichtig. Blijf binnen. Denk gewoon aan je naasten. Je krijgt geen kans om afscheid te nemen. En het is zo voorbij. Jup. Het leven is dan ineens voorbij.

Rust zacht lieve opa… ❤️P.s: Ben je hier beland via de infinite scroll van onze website dan werkt dit filmpje waarschijnlijk niet. Ga terug naar de voorpagina of klik dit artikel direct aan.Kijken: man moest geopereerd worden omdat zijn piemel vast zat in een waterflesje

Harvey Weinstein test naar verluidt positief op het coronavirus